Το Κέντρο Πληροφόρησης Εργαζομένων και Ανέργων της ΓΣΕΕ και ειδικότερα το Γραφείο Συμβουλευτικής – Υποστήριξης Ανέργων πραγματοποίησε ενημερωτική συνάντηση με τους σπουδαστές και τους εκπαιδευτικούς του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Αγίων Αναργύρων τη Τρίτη 25 / 5 / 2010.
Η συνάντηση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο ενεργειών της ΓΣΕΕ για την υποστήριξη των εργαζόμενων, των άνεργων και κυρίως των νέων που αντιμετωπίζουν τη ρευστότητα της σημερινής κοινωνικοοικονομικής συγκυρίας και τις απρόβλεπτες αλλαγές της εργασιακής ζωής.
Σ` αυτό τον άξονα κινήθηκαν και τα ζητήματα που κυριάρχησαν στη συνάντηση.
Ανατροπή των συνθηκών άσκησης των εργασιακών ρόλων, ανατροπή προβλέψεων και ακυρώσεις επαγγελματικών σχεδίων, αριθμητική συρρίκνωση των θέσεων εργασίας – φαινόμενα που καθιστούν την επαγγελματική αποκατάσταση επίπονη υπόθεση και τις προβλέψεις για το μέλλον επισφαλείς.
Διανεμήθηκε υποστηρικτικό υλικό και οι σπουδαστές ενημερώθηκαν εκτενώς για το τρόπο λειτουργίας και τις δράσεις που υλοποιεί το Κέντρο μας που έχουν ως στόχο τη διευκόλυνση της ομαλής μετάβασης και προσαρμογής του ανθρωπίνου δυναμικού σε μια κοινωνία που χαρακτηρίζεται από πολυπλοκότητα και απαιτεί δυναμική προσαρμογή σε νέα δεδομένα.

Κατέβασε την App Εφαρμογή μας