Η ΓΣΕΕ συνεχίζει τον αγώνα και την αντιπαράθεση με τις αδιέξοδες πολιτικές που εξαθλιώνουν την κοινωνία, εκτοξεύουν την ανεργία και καταστρέφουν την οικονομία.

Η ανακοίνωση των νέων στατιστικών ποσοστών ανεργίας στο 25,4% αποκαλύπτει το τεράστιο και συνεχώς αυξανόμενο κοινωνικό και πραγματικό πρόβλημα της χώρας, αλλά και την αναγκαιότητα άμεσης και ριζικής αλλαγής της ασκούμενης οικονομικής πολιτικής.

Η απαίτηση των εργαζομένων και ολόκληρης της ελληνικής κοινωνίας να μπει οριστικό τέλος στις πολιτικές λιτότητας και ανεργίας, εκφράστηκε με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο στο χθεσινό μαζικό και ειρηνικό συλλαλητήριο και θα συνεχίσει να εκφράζεται μέσα από τις νέες κινητοποιήσεις των συνδικάτων.

Η ΓΣΕΕ καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους ανέργους να δώσουν δυναμικό παρόν στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11/11/2012, ημέρα ψήφισης του Προϋπολογισμού (λιτότητας, φόρων, ανεργίας) στις 5 μ.μ. στο Σύνταγμα.

Ο αγώνας για μια αξιοπρεπή και ανθρώπινη ζωή συνεχίζεται σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο, μαζί με όλους τους εργαζόμενους της Ευρώπης.

Την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου ημέρα πανευρωπαϊκής κινητοποίησης, η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ θα πραγματοποιήσουν πανελλαδική 3ωρη στάση εργασίας (12.00-15.00) και συλλαλητήριο στις 13.00 στην Πλατεία Κλαυθμώνος.

Τα συνδικάτα και η κοινωνία ενώνουν τη φωνή διαμαρτυρίας τους με την υπόλοιπη Ευρώπη με στόχο την ανατροπή των νεοφιλελεύθερων πολιτικών, οι οποίες έχουν μετατρέψει μια ολόκληρη ήπειρο σε Ένωση ανεργίας και φτώχειας.

Κατέβασε την App Εφαρμογή μας