Τα εγκαίνια του Γραφείου Πληροφόρησης Εργαζομένων και Ανέργων του Εργατικού Κέντρου Ν.Φλώρινας πραγματοποιήθηκαν την Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2008, στην αίθουσα Γενικών Συνελεύσεων του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Νομού Φλώρινας, από τον Υπεύθυνο του ΚΕ.Π.Ε.Α., κ Άγγελο Φραγκόπουλο ο οποίος αναφέρθηκε για την οκτάχρονη πορεία του Κέντρου, το έργο που υλοποίησε, καθώς ανέλυσε και την πρωτοβουλία της ΓΣΕΕ για την δημιουργία Περιφερειακών Γραφείων. Επίσης τίμησε με την παρουσία του ο Διοικητής του ΟΑΕΔ, κ. Γεώργιος Βερναδάκης ο οποίος αφού τοποθετήθηκε για τα θέματα της ανεργίας, υποσχέθηκε την στενή συνεργασία του Γραφείου με τον ΟΑΕΔ και τα ΚΕΠ των Δήμων.
Εκ μέρους του Εργατικού Κέντρου χαιρετισμό απεύθυνε ο Πρόεδρος κ. Δημητρίου Ιωάννης ο οποίος αναφέρθηκε για την σημασία της ίδρυσης του ΚΕΠΕΑ, καθώς και τα οφέλη που θα έχουν οι εργαζόμενοι, οι ανεργοι και οι επιχειρήσεις του Νομού Φλώρινας.

Επίσης στην εκδήλωση παρευρέθησαν και έκαναν μικρό χαιρετισμό ο Βουλευτής του Νομού, κ. Κωνσταντινίδης Ευστάθιος, ο Δήμαρχος Παπαναστασίου Στέφανος καθώς και ο Αντινομάρχης Αντωνιάδης Ιωάννης. Επιπλέον μεγάλη ήταν η συμμετοχή και το ενδιαφέρον των πολιτών.
Στην συνέχεια έγινε παρουσίαση της ιστοσελίδας του ΚΕΠΕΑ, καθώς και ο τρόπος ηλεκτρονικής δικτύωσης των Περιφερειακών Γραφείων με το ΚΕΠΕΑ.

Φωτογραφίες από την εκδήλωση

                O Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας κος Δημητρίου Γιάννης

Ο Διοικητής του ΟΑΕΔ κ. Βερναδάκης και εκπρόσωποι Φορέων του Νομού

 Κόψιμο Κορδέλας από τον υπεύθυνο του ΚΕΠΕΑ κ. Φραγκόπουλο

Παρουσίαση της Ιστοσελίδας του ΚΕΠΕΑ

Κατέβασε την App Εφαρμογή μας