Το Κέντρο Πληροφόρησης Εργαζομένων & Ανέργων της ΓΣΕΕ σε συνεργασία με το Δήμο Χαλανδρίου εγκαινίασαν την Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2009 το Περιφερειακό Γραφείο Πληροφόρησης Εργαζομένων & Ανέργων στο Παλαιό Δημαρχείο Χαλανδρίου.
    Τη ΓΣΕΕ εκπροσώπησαν οι υπεύθυνοι του ΚΕΠΕΑ κ. Άγγελος Φραγκόπουλος και ο κ Κώστας Νικολάου, καθώς και στελέχη του. Στην εισήγηση του ο κ. Φραγκόπουλος αναφέρθηκε στην 10χρόνη δράση του Κέντρου, αναλύοντας παράλληλα την πρωτοβουλία της ΓΣΕΕ με την δημιουργία Περιφερειακών Γραφείων σε συνεργασία με τα Εργατικά Κέντρα, την Νομαρχιακή και την Τοπική Αυτοδιοίκηση όλης της Χώρας καθώς και για τα οφέλη που θα έχουν οι εργαζόμενοι και οι άνεργοι στην τοπική κοινωνία.
     Επίσης παρευρέθηκε και τίμησε με την παρουσία της η υφυπουργός Απασχόλησης κ. Καλατζάκου η οποία συνεχάρη τη ΓΣΕΕ και τον Δήμο για την από κοινού πρωτοβουλία τους με την ίδρυση του Γραφείου, παρουσιάζοντας και τις θέσεις του Υπουργείου για την ανεργία και τις εργασιακές σχέσεις την δύσκολη αυτή περίοδο της οικονομικής κρίσης. Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Χαλανδρίου κ Ζαφειρόπουλος έκανε συνοπτική παρουσίαση του προφίλ των ανέργων για το μικρό χρονικό διάστημα που λειτουργεί το Γραφείο καθώς και τα οφέλη που θα έχουν οι εργαζόμενοι και οι άνεργοι του Δήμου από τις υπηρεσίες που θα προσφέρει το Γραφείο.
    Επίσης παρευρέθησαν εκπρόσωποι φορέων, στελέχη των Περιφερειακών Γραφείων της Νομαρχίας Χίου, του Δήμου Αργυρούπολης, του Δήμου Αγίων Αναργύρων και πλήθος δημοτών. Στην συνέχεια έγινε παρουσίαση του διαδικτυακού κόμβου του ΚΕΠΕΑ.


Δείτε το βίντεο από τα εγκαίνια του Περιφερειακού Γραφείου Δήμου Χαλανδρίου


Φωτογραφίες από την εκδήλωση:

Εισήγηση της Υφυπουργού Απασχόλησης κας Καλατζάκου

Ο υπεύθυνος του ΚΕΠΕΑ κος Φραγκόπουλος

Ο Δήμαρχος Χαλανδρίου κος Ζαφειρόπουλος

Παρουσίαση του Διαδικτυακού κόμβου του ΚΕΠΕΑ

Εκπρόσωποι του ΚΕΠΕΑ & των Περιφ/κων Γραφείων Νομαρχίας Χίου, Δήμου Αργυρούπολης και Δήμου Αγίων Αναργύρων

Προσκεκλημένοι στην εκδήλωση

Κατέβασε την App Εφαρμογή μας