Το Κέντρο Πληροφόρησης Εργαζομένων & Ανέργων της ΓΣΕΕ σε συνεργασία με το Γραφείο Πληροφόρησης και υποστήριξης Ανέργων/ ΚΥΥ Δήμου Ζωγράφου εγκαινίασαν την Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009 το Περιφερειακό Γραφείο Πληροφόρησης Εργαζομένων & Ανέργων στα Γραφεία του Φορέα Χαρ. Μούσκου 18 Άνω Ιλίσια.
         Τη ΓΣΕΕ εκπροσώπησαν οι υπεύθυνοι του ΚΕΠΕΑ κ. Άγγελος Φραγκόπουλος και ο κ Κώστας Νικολάου, καθώς και στελέχη του. Στην εισήγησή του ο κ. Φραγκόπουλος αναφέρθηκε στην 10χρόνη δράση του Κέντρου, αναλύοντας παράλληλα την πρωτοβουλία της ΓΣΕΕ για την αποκέντρωση των υπηρεσιών πληροφόρησης με την δημιουργία Περιφερειακών Γραφείων σε συνεργασία με τα Εργατικά Κέντρα, την Νομαρχιακή και την Τοπική Αυτοδιοίκηση όλης της Χώρας καθώς και για τα οφέλη που θα έχουν οι εργαζόμενοι και οι άνεργοι στην τοπική κοινωνία.
           Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Ζωγράφου κ. Καζάκος στήριξε αυτή την πρωτοβουλία συνεργασίας της ΓΣΕΕ με την Τοπική Αυτοδιοίκηση τονίζοντας ότι οι δημότες του Δήμου Ζωγράφου έχουν στην διάθεσή τους πλέον μια νέα υπηρεσία, όπου θα μπορούν να ενημερώνονται για τα εργασιακά και ασφαλιστικά τους δικαιώματα καθώς και για θέματα απασχόλησης.
        Στην συνέχεια έγινε παρουσίαση των υπηρεσιών που προσφέρει το Γραφείο Υποστήριξης Ανέργων ΚΥΥ του Δήμου μέχρι σήμερα, καθώς και παρουσίαση της ιστοσελίδας και των ηλεκτρονικών εφαρμογών που συνδέουν το ΚΕΠΕΑ με το Δήμο Ζωγράφου.
Στα εγκαίνια παρευρέθησαν εκπρόσωποι τοπικών φορέων, εργοδότες, εκπρόσωποι όμορων Δήμων και πλήθος δημοτών

Φωτογραφίες από τα εγκαίνια

Χαιρετισμός του Δημάρχου Ζωγράφου κ. Καζάκου

Ο υπεύθυνος του ΚΕΠΕΑ κ. Φραγκόπουλος

Κατέβασε την App Εφαρμογή μας